Topp 10 smarte hjemmevideoer fra CES 2016

CES -showet 2016 ble fakturert som den om smarthjemmet. Med 56 000 kvadratmeter gulvplass gitt til hjemmeautomatisering, dobbelt sånt i året før, var det absolutt rikelig med ny hjemmeteknologi å se på. Her er noen av favorittene våre fra utstillingsgulvet.

Netatmo er populær for sin smarthome værstasjon. Nå er de tilbake med ‘tilstedeværelse’ sikkerhetskammen og lys for naturen.

LGs nye SmartThinq Hub bruker AllJoyn for å koble seg til andre smarte hjemmeenheter over Wi-Fi, Bluetooth og Zigbee.

Den modulære ‘Segway Personal Robot’ er en funky liten fella som kommer senere i år i utviklingssettform. Rull på fremveksten av robotene.

SevenHugs Smart Remote er en klikker med en forskjell. Den vet hvilken enhet du peker den på og bytter automatisk for å kontrollere den.

Brink Solar Smart Lock på $ 300 kobles til WiFi for kontroll av iOS- eller Android -smarttelefonen din og lover å integrere seg med SmartThings, Nest og HomeKit også.

Samsungs planer for Its SmartThings -økosystemet inkluderer å legge det til mange av deres smarte TV -er i 2016. Oh og et kjøleskap med 3 kameraer slik at du kan se fra supermarkedet hvis du trenger melk.

Rings New $ 199 Stick Up Cam blir fakturert som ‘verdens bare utendørs trådløs HD Cam med 2-veis lyd’. En sitert batterilevetid på 12 måneder mellom ladingene og en gratis erstatning hvis stjålet ser ut som gode salgspoeng for dette tillegget til ringdørklokken.

CES 2106 brakte tilbakekomsten av Bonkers -kjøleskapet, inkludert denne Samsung ‘Family Hub’ -modellen med sin 21,5 ″ Tizen -drevne berøringsskjerm.

En titt på andre generasjon Kevo Kwikset elektronisk lås med den spesielle ‘Touch to Open’ Bluetooth -funksjonen. Du kan sende ‘E-Keys’ til andre brukere smarttelefoner for å gi dem tilgang samt oppsettplaner og motta statusrapporter for lås.

Mashable gir oss en rask utflukt av fremtidens Whirpool Smart Kitchen. Pai i himmelen?

Flere nye smarthusprodukter

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller abonner på RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert ved hjelp av e -post, rett til innboksen hver dag.

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *