• Uncategorized
  • 0

Spør en designer: Utendørs gardiner

Q. Jeg elsker utseendet til gardiner som henger på en uteplass, og jeg vil gjerne prøve det hjemme. Trenger jeg en spesiell type materiale?

– J.C., via e -post (for å sende inn ditt eget spørsmål, se vår Ask A Designer ™ -side.)

A. Jeg elsker også utseendet til draperingspaneler på en uteplass – de er ideelle for privatliv og blokkerer solen, og jeg synes de har en viss romantikk til dem.

Mange mennesker bruker billige ferdige bomullsdraperer, vanligvis med en grov eller tab-stil på vei. Disse fungerer bra, men kan lett bli beiset eller falme fra eksponering for sollys. Jeg har sett mye mer og mye mer utendørs gardiner laget av akryl eller polyester nylig. De er mykere enn materialene som brukes til markiser, men er fremdeles flekk- og muggresistente og vil ikke visne. Jeg har holdt meg oppe gjennom vintersesongen uten problemer. West Elm har vevd-polyester som er grunnet utendørs gardiner i solid hvitt eller lin, hvorav en av dem vil se ganske drømmende ut på en veranda.

Behandlede utendørs draperi -stenger er tilgjengelige, men jeg har ganske enkelt brukt en svart innendørs. Det kan hende du må berøre den med spraymaling hvis det vises noen rust, noe som er enkelt å gjøre. Installer stangen slik at panelene henger omtrent 1-1/2 ″ av terrassegulvet for å unngå at hemmen blir skitten.

Se mye mer spør et designer svar. I tillegg, send inn ditt eget spørsmål, med instruksjoner fra vår Designer ™ -side.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *