• Uncategorized
  • 0

New Yale Conexis L1 Smart Door Lock

Den nye Conexis L1 Smart Lock fra Yale setter deg fullt ut kontroll over døren din, slik at du kan konfigurere, kontrollere og låse opp hjemmet ditt fra smarttelefonen din ved hjelp av en Bluetooth -lav energi App.

For ytterste trygghet kan du lage og sende mobile nøkler til familie og venner, og holde rede på hvem som kommer og bare bruker smarttelefonen din. Takket være den nye Twist og Go -funksjonaliteten, kan du også vri telefonen 90 grader for å låse opp inngangsdøren din, i tillegg til å ha valget av avgjørende tag, avgjørende kort eller telefonmerke, avhengig av din preferanse.
Og ikke bekymre deg hvis den elektriske energien går ned! Smartlåsen drives av fire AA -batterier og vil sende en varslingsvarsel til smarttelefonen når batteriene begynner å gå lavt. Den har til og med en sikkerhetskopieringsbatteri tilkoblingsport på sin eksterne side, som kan brukes til å drive låsen i tilfelle et flatt batteri.

Å føle seg trygg og trygg er et behov for enhver huseier. I tillegg til en tuksalarm, oppfyller Smart Door Lock PAS24 Safety Standard. Låsen er enkelt å installere, og er kompatibel med mange flerpunktslåser på markedet og krever bare en enkelt skrutrekker og målebånd for å passe.
Når de er koblet til en Yale trådløs modul, kan brukere koble Conexis L1 til andre Yale Smart -produkter, inkludert Yale Smart Home Alarm eller Smart CCTV -serien, som deretter kan kontrolleres med den gratis Yale -appen. Alternativt vil låsen også koble seg til ledende smarte hjemmesystemer når riktig modul er montert.

Salg

1400 anmeldelser

Yale SD-L1000-CCE Conexis L1 Smart Door, App Control, Nøkkel/telefonmerker, fjernlås/lås, kromfinish
Nøkkelfri – gir deg frihet til å trygge hjemmet ditt uten behov for en nøkkel.
Enkelt å passe – egnet for mange PVC og komposittdører, bare en skrutrekker som kreves.
BSI godkjent – Verden First BSI godkjente smartlås.

£ 164,25

Kom på Amazon

www.yale.co.uk/smart-living: Tilgjengelig fra Amazon

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Siste oppdatering den 2021-10-04 / tilknyttede lenker / bilder fra Amazon Product Advertising API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *