MYDOQ Smart Modular Plug Socket System lanserer i dag

i dag ser lanseringen av Mydoq, et interessant nytt produkt som produsentene beskriver som “verdens første utskiftbare smarte modulære plug -socket -system”.

MYDOQ Powers and Charges apparater og enheter i motsetning til noe som er sett før, takket være de utskiftbare frontmodulene som ganske enkelt kan byttes raskt og raskt. Dette banebrytende konseptet gir fleksible og energieffektive alternativer for alle nåværende og fremtidige elektriske behov.

Smarts

Systemet krever en 35 mm bakboks, og de hot-swappable smarte modulene vil synkronisere med Alexa og Google Home ved hjelp av den inkluderte MYDOQ-appen som for eksempel kan brukes til å planlegge ladetider.

to systemer

MYDOQ lanserer med to smarte modulære systemer …

Wall Socket-versjonen som er ideell for huseiere som er i stand til å erstatte sine eksisterende bakbokser og en 4-veis forlengelsesleder best for både leietakere / husdelere og de som liker enda større fleksibilitet.

Det er flere moduler som blir lansert i denne innledende fasen, universelle amerikanske og britiske PIN -moduler, 2x uttrekkbare lademoduler og en trådløs lademodul med justerbar vugge.

Det er et tredje alternativ, en ikke-smart, ikke-modulær dobbel stikkontakt med USB i samme stil som resten av området som enkelt matcher på rommet ditt.

Indiegogo-kampanjen startet offisielt i dag, og med 40% tilbud om tidlig fugl, starter prisene på £ 60 for dobbeltvegg-kontakten med 2 moduler etter eget valg.

Sjekk ut videoen og lenken nedenfor for alle detaljene …

Mydoq på Indiegogo

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest6
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *