MHUB: Et økonomisk 4 × 4 multiroom HDTV -system

Her er et helt nytt multiroom HD TV -distribusjonssystem som vil sende 1080p til fire rom i hjemmet ditt.

Mhub fra Hdanywhere lar deg plugg-in fire HDMI-inngangskilder (tror Sky HD, Blu-ray-spiller, spillkonsoll, Apple TV osv.) Og få tilgang til disse til opptil fire HDTV-er i hele hjemmet ditt samtidig.

4 × 4-matrisen støtter HD-oppløsninger opp til 1080p ved 60Hz (inkludert 3D) og distribuerer HDTV-en opptil 50 meter over en enkelt katt 5e eller Cat 6 ledning med ‘Follow-Me TV’ -funksjonen som lar deg ta et filmbilde i ett rom og gjenopptas å nyte det i et annet.

Systemene IR -kontrollen indikerer at alle enhetene dine og TV -ene kan kontrolleres ved hjelp av SmartControl -fjernkontrollen. På toppen av det er det RS232 og IP-kontroll, slik at du kan integrere systemet i tredjeparts hjemmeautomatiseringsoppsett (Control4 og Crestron-bilister er i verkene) eller kontrollerer det direkte fra iPhone eller nettbrett.

MHUB kan skjules bort sammen med de fire inngangskildene dine i et skap eller til og med i et annet rom og Mhubs bittesmå mottakerboks tucks bak HDTV -en. Det eneste synlige elementet til MHUB er den infrarøde senderen som festes til siden av TV -en.

Mhub -pakken må være en ganske rett frem DIY -installasjon og fungerer til £ 250 per rom. Settet inkluderer det sentrale knutepunktet, fire bittesmå mottakerbokser med 5V strømforsyning, fire infrarøde sendere og mottakere, og Hdanywhere SmartControl.

Four Room Mhub -oppsettet er nå tilgjengelig for £ 999.99 inkludert mva, og vi håper å få hendene på settet i løpet av de neste ukene for gjennomgang. I mellomtiden erter deg selv med videoene nedenfor …

hdanywhere.co.uk [takk Paul]

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller abonner på RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert ved hjelp av e -post, rett til innboksen hver dag

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *