• Uncategorized
  • 0

Loxone integrerer elbiler og lastebiler med huset ditt automatiseringssystem

fra i dag LOXONE tilbyr Keba Kecontact P20 elbiler og lastebillader.

Veggboksen kan integreres med Loxone-systemet (inkludert et PV-system) for å tilby en intelligent e-bil ladingsløsning.

Miniserver er i stand til å samle alle dataene om lading som trengs for å kvalifisere seg til regjeringens Homecharge -tilskudd (opptil £ 700) i tillegg til å sende den umiddelbart til OLEV.

Hvis du på nettet i et område med elektriske energipriser utenfor toppen, kan du umiddelbart aktivere lading av Kecontact P20 når den rimeligere natttariffen begynner.

Når bilene og lastebilen din har fullført lading, vil du bli varslet av Loxone Wise House via e-post eller telefonsamtale. Alternativt, hvis du har en Loxone Music Server, kan du sette opp tekst-til-tale-funksjonen for å avsløre når bilene og lastebilen har fullført lading.

Partnerskapet til Loxone så vel som Keba, en internasjonalt utpreget leverandør av e-ladestasjoner, kan du optimalisere nøyaktig hvordan du avgir elbiler og lastebil hjemme. Med integrering av en Keba Kecontact P20-veggboks i Loxone-smarthuset ditt, kan du spesifisere når bilen din må lades: I løpet av etterspørselstiden utenfor toppen eller når PV-systemet ditt har ekstra egenprodusert energi. Miniserver kan balansere de generelle tonne med hjemmet for å sikre at du ikke får energi fra nettet når du ikke krever det.

Relatert: BMW i3, min aller første kjøretur i en elbil

Keba Kecontact P20 Wall Box koster £ 975 inkludert mva.

loxone.com: Les vår BMW I3 -anmeldelse

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrer deg for RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert ved hjelp av e -post, direkte til innboksen din hver dag.

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *