• Uncategorized
  • 0

Inne i Brooklyn Brownstone fra Remodelistas Francesca Connolly

har New York Brownstone alt-staselige lister, skyhøye tak og den enorme byen på deres perfekt symmetriske dørstokker. Det har vært mange eksempler å begjære etter, fra J.Crew Innovative Director Jenna Lyons ‘tidligere parkhellinghauge, til Sarah Jessica Parkers populære Brownstone, men det er Remodelista medgründer Francesca Connollys 1870 hus som virkelig fanger dagens stil zeitgeist. Den blogger-vendte design Darlings hus viser frem sin egen individualiserte så vel som paret-back-stil, og er en beste sammenkobling av spektakulær så vel som demure, kuratert og angre, vintage så vel som moderne.

Hun fikk Brooklyn Heights bolig- eller næringseiendommer 19 år tilbake med mannen sin, i tillegg til at den konverterte den fra ni Warren-lignende leiligheter til en dupleks, samt en rekke år senere til en enebolig. På 26 fot bredt er det et søtt stykke New York ekte eiendom så vel som den fineste varen av vårt kollektive ønske. La oss se oss rundt, skal vi?

Mange mennesker bruker begrepet brownstone for å referere til byhus i New York generelt. Mye mer nøyaktig, det er et mursteinrekkehus som er frontet av Brown Sandstone mye sannsynlig steinbrudd i Portland, Connecticut. Brownstone endte opp med å bli fremtredende da den sjarmerende bevegelsen gjorde mørkere materialer fasjonable. Før da var granitt, marmor så vel som kalkstein de valgte materialene. I 1860 endret Brownstone avtalen med New Yorks gater.

Inngangens ekstra høye buede dører er normale av New Yorks peneste midten av raden fra midten av 1800-tallet, samt gjør et formidabelt aller førsteinntrykk. Francesca satte hjemmets mest nåværende restaurering i hendene på designeren Steven Harris. Han jobbet sammen med sin partner, interiørarkitekten Lucien Rees Roberts, og brakte tilbake og moderniserte det fem-etasjes huset, og gjenskaper til og med fronten bøyd basert på et historisk bilde av Brownstone fra 1930-tallet. På innsiden etterligner en krøllet lysarmatur av Alvar Aalto døråpningen. En årgangsbenk dekket av mohair, Big Mirror samt flytende hyllebalanser området med glatte direkte linjer.

Skarpe hvite vegger lar det kjekke treet wainscotting samt utskårne banister ta søkelyset i gangene. Heldigvis, under Brownstones forbedring av en leilighet på ni enheter, ble det opprinnelige treverket bevart. Utseende av det kan på samme måte bli stjålet fra frontsalongen (Brownstone tale for “stue”) samt kjøkken, da Steven åpnet designen for et lettere, luftig utseende som fremdeles er historisk autentisk. Når du på en tid, ville flytting av trelommedører ha stengt av forkant og spisestue.

Huseiere som er tilstrekkelige til å fortsatt ha en brunsteins originale manteller – i tillegg til lommer dype tilstrekkelig til å bringe dem tilbake hvis de har blitt malt eller skadet – blir umiddelbart begavet et regal fokuspunkt. I frontsalongen ble den originale utskårne-marmormantelen sammenkoblet med en forseggjort lysekrone-en vintage Broadway-rekvisitt-samt spiller til rommets standardfunksjon som et formelt underholdende rom. For å balansere denne storheten, komfortable, lavtliggende møbler som en sofa polstret i grå mohair, må du sørge for at salongen er et innbydende sted å plukke ned med en bok eller døs i ettermiddagssolen.

Til og med die-hard minimalister blir litt svake i knærne ved synet av en brunsteins originale gipslister. Når skallet på et rom er for raffinert, krever ikke møblene å fungere like bra eller være like godt rikelig. Steven så vel som Lucien søkte i den tungtveiende skalaen til de originale gesimene så vel som lister, men forenklet stilene sine for ekstra møllearbeid i kjøp for å produsere renere linjer. Spisestuens vinduer i industriell stil så vel som døren ble satt inn i den tidligere restaureringen, samt ga en arresterende kontrast til de historiske detaljene.Det kan virke uvanlig å utvikle et smalt kjøkkenområde i et hjem som er så nådig størrelse, men det å ha det på salongnivå mye bedre passer til kjøkkenets nåværende funksjon som huben til hjemmet. Da hjemmet ble bygget, ville kjøkkenområdet blitt funnet på hagenivå.

“Men så ender du opp koster mye av tiden din i den mørkeste underetasjen,” uttaler Francesca om hennes beslutning om å flytte den til dette stedet, som sannsynligvis nettopp holdt et Butlers spiskammer i sin storhetstid. Stilen er resolutt moderne, med glatte korianskap, statuario marmor tellere samt vegger skåret i thassos marmorfliser. Det er et hav av rent, beroligende hvitt oppvarmet av midtfargede tregulv samt en vegg av blyet glass som fører til terrassen.

Idoliseringen av Brownstone skyldes i ingen liten del av dens svimmelhetende tak. Steven peker på høyden på 14 ′ – høy tilstrekkelig til å gjøre endringer i en lyspære til en liten tapperhet, selv i de øverste etasjene. Det primære soverommet føles fremdeles avslappende, takket være blekblå vegger (en 60-40 blanding av Benjamin Moore’s Glass Slipper, 1632, samt Cloud White, OC-130) samt en fløyelsdekket sjesel som ligger ved siden av peisen .

Hvis Natural Light er et hjems mye nydelig eiendel, er det ingen spørsmål om at Brownstones har endt opp med å være et foretrukket sted for hva som helst fra film til moteskudd. Windows dypt tilstrekkelig for at glødede skodder kan brette seg pent inn i rammefyllområdene med solskinn. I et av de mindre soverommene bevarer en plattformseng, som er lavt, vinduets fulle utsikt.

Moderne oppdateringer gir sofistikerte bein en fantastisk kant. Resultatet er et hus som ikke nettopp simulerer stilen til en epoke, men tolker det for i dag. High-end beslag i det primære dusjrommet Fortsett dette sjekkersystemet så vel som balanser. Dusjrommet utvides for å fylle et rom, og dusjrommet er enormt tilstrekkelig til å i form en sjenerøs, glasset i dusjen. En metallramme gir den et skreddersydd utseende, mens glasspaneler slipper inn mye lys. Thassos marmorfliser dekker veggene, i tillegg til at mye mer mønstret statuario marmor brukes på gulvet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *