• Uncategorized
  • 0

DIY: Simple Pepperkread Home

skremt av det trodde om å bygge et fullt pepperkakehus? Dette enkle håndtaket det tradisjonelle høytidshåndverket beviser at det å gjøre bare fasaden så vel som få trær gir nøyaktig samme fantastiske effekt. Å plassere en votiv bak etterligner gløden fra en brannside sett med vinduene, mens et lag med strimlet kokosnøtt står inn for snø. Denne fasaden ble laget av Allyson Bobbitt & Sarah Bell fra Bobbette & Belle, samt vi deler oppskriften på pepperkakene, samt Royal Icing fra deres nye kokebok, Bobbette & Belle: Tradisjonelle oppskrifter fra Celebrate Pastry Shop. Toronto -duoen gir praktiske tips om hvordan du bygger dine egne, nedenfor.

Pepperkaker og kongelige istips

Her er noen profesjonelle tips for å sikre at pepperkakeren din så vel som kongelig glasur kommer utmerket hver gang!

Line bakeplater med pergamentpapir eller silikon for en ikke-pinne overflate. Dette vil sikre at pepperkakerdesignet raskt løfter seg inn når stykket.

Rullet pepperkakedeig må håndteres nøye i tillegg til at du trenger kjøletid i kjøleskapet for å la glutenstrengene slappe av. Du kan også fryse deigen hvis du gjør den i forkant av å bygge pepperkakehuset.

Royal glasur er enkel å lage så vel som tørker hardt. Begynn rør med et større rørspiss samt gå over på et mindre spiss når du blir mer behagelig.

Hvis du bruker den kongelige glasuren umiddelbart, hold den dekket i miksebollen, i tillegg til å plassere den tilbake på mikseren et øyeblikk når som helst den begynner å virke svampete. Hvis glasuren har blitt holdt for fremtidig bruk, kan du slå den grundig for hånd eller plassere den tilbake på mikseren så vel som blanding et øyeblikk før du bruker.

Hvis du har bakt ingefærbrødstykkene dine, men ikke planlegger å sette dem sammen i noen dager, kan du pakke dem inn i plastfolie og folie, og fryse.

Pepperkakefasadeinstruksjoner

Lag en hjemmemal ved å bruke enten papp eller papir samt plassering på toppen av sammenrullet deig.

Bruk en skarp paringkniv for å kutte ut formen og vinduene.

Stek pepperkaker til den er fin så vel som sprø (myk ingefærdeig kan ikke stå bra når den er samlet).

Når deigen kommer ut av ovnen så vel som fremdeles er varm, kan du bruke en skarp kokkens natt for å trimme kantene slik at de er rette: dette vil gjøre det lettere å samles senere

Pynt hjem så vel som trær med kongelig melis, samt gjøre det mulig å tørke helt.

Når den kongelige glasuren er helt satt, kan du bruke en tykk kongelig glasur for å lime bitene dine sammen, eller, hvis den ikke konsumeres, bruk en varm limpistol

Stikk trær til en firkantet base i tillegg til å hjelpe dem med popsicle -pinner opp til de setter seg.

For å lage huset, legg det flatt på et bord med stil som omhandler ned, samt fest en trekant vinkelrett på baksiden av fasaden for å hjelpe den med å holde den oppreist.

La tørke før du står igjen fasaden.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *