Desert Nomad Home

Med mindre du har en forkjærlighet for varme, kan slanger og kaktusbeskjæring, å bo i en ørken virke som en skremmende idé. Imidlertid gjør dette 875 000 dollar to-roms, 1500 kvadratmeter store bopel til å flytte til ørkenen ønskelig. For det første er det bare i utkanten av Tucson, Arizona – ikke i en avsidesliggende del av Sahara. Og med sitt elegante, lønnsanalede interiør så vel som vegg-til-vegg-vinduer, er det unektelig luksuriøst.

Da hjemmet ble ofte bygget i 2005, er det kritisk anerkjent arkitekt, Rick Joy, forklarte utviklingen hans som et “kunstverk.” Det er enkelt å se hvorfor: Serien med forvitring av stålbokser som prikker et kaktusfylt sted gir en ekstremt skulpturell effekt.

For å holde fokus på den andre verdslige ørkenen, ble kombinasjonen holdt enkel, men siden gulvene, veggene så vel som tak er alle lønn, føles stedet fortsatt ganske varmt.

Soverommet vender mot sør-vest for nydelig utsikt over solnedgangen. Heldigvis er hjemmet midt i et viltvoksende, 4,46 mål stort sted, så det er ingen mulighet for nysgjerrige naboer som kikker inn.

For mye mer info om huset, ta kontakt med Crosby Doe Associates.

Fotokreditter: 1-3. Crosby Doe Associates, Photography av Liam Frederick

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *