10 enkle måter å oppdatere uterom i en helg

hager, balkonger, dekk … uansett uterom, vil du få mest mulig ut av det i løpet av sommeren. Her er noen raske ideer for å forsterke uteroms naturlige lokke og få dem til å føle seg enda friskere – uten å stjele for mye tid bort fra din godt opptjente FoU.

Øyeblikkelig drama er så nær som en bølgende bris: draperinger festet til harde strukturer som pergolaer, telt eller til og med verandaer definerer uterom. Prøv hvite stoff dusjforheng som tåler regn, eller billige ferdige versjoner i gauzy bomull som raskt vil tørke av.

Fotograf: Monic Richard

Kilde: House & Home June 2014 Utgave

Designer: Anne Cote

Canvas er skarpt, men en tropisk tiki -paraply tilfører en øyeblikkelig badeby -stemning. Prisene varierer fra $ 20 opp – disse eksemplene ble funnet i en apotek!

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus og hjem juli 2012 Utgave

Designer: Karyn Gordon og Brent Penner

Ingenting sier “slapp av” som den milde svai av en hengekøye på en sommerdag. Gå for en jordnær nøytral, som denne på Stylist April Tideys strandhytte, eller velg et fargerikt stripete mønster for å gi et uterom en global, boho -stemning.

Fotograf: Heather Ross

Kilde: House & Home Mai 2009 utgave

Bytt ut en uhell med planters med en enhetlig stil i en rekke størrelser for å få en liten leilighetsbalkong til å virke mer sammenhengende. Et annet triks for å få et uterom til å se ordentlig og rolig er bruken av symmetri. H & Hs Joel Bray kjøpte to Cedars for å ramme urnen og gi denne plassen et polert, anlagt utseende.

Fotograf: Alex Lukey

Kilde: Hus og hjem juli 2014 utgave

Designer: Joel Bray

Brannfunksjonene har hatt glede av en eksplosjon (ingen ordspill ment), og det er et stort utvalg tilgjengelig i en rekke prispunkter. De legger til et øyeblikkelig samlingspunkt når de underholder, og gjør City S’Mores til en uke fordel. En mod peis i Sarah og Murray Bancrofts Palm Springs bakgård er en designuttalelse, selv når brannen er ute.

Fotograf: Janis Nicolay

Kilde: House & Home August 2014 utgave

Det er ingen enklere (eller økonomisk) måte å bringe nytt liv til uteservering enn å trekke sammen en ny palett. Oppdater eldre brikker med puter i trenden fargetoner som sitrusbryster og svømmebasseng.

Fotograf: Virginia MacDonald

Kilde: House & Home september 2015 utgave

Designer: Joel Loblaw Inc.

Hardy, fade-proof and water-resistant indoor objects (such as ceramic drum stools) can have a second life outside. designer Mazen El-Abdallah stacks his Toronto deck with a favorite mosaic coffee table and the hyacinth shower stool (seen at left near the table), which are pulled inside in the fall.

Photographer: Donna Griffith

Source: house & home August 2016 issue

Designer: Mazen El-Abdallah

Conjure the exclusive vibe of a boutique hotel pool with expansive lounge seating that commands some respect. This cushioned, shaded chaise has A-list cred, with enough room for two.

Photographer: Brenda Lui

Source: house & home July 2008 issue

Designer: earth Inc. designed LandScapes

Et klassisk stykke kan få en hage til å virke som et lite stykke Versailles, men du trenger ikke å forplikte deg til en greskisk gudinne. Et moderne stykke eller naturinspirert skulptur gjør en mørk eller forsømt krog til en kunstnerisk oppdagelse.

Fotograf: Janis Nicolay

Kilde: Hus og hjem april 2010 utgave

Designer: Ron Rule

Rett et uteteppe for raskt å definere et rom og legge til farge og mønster. På dette dekket binder det grafiske teppet sammen den skarpe svart -hvite paletten.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: hus og hjem august 2012 utgave

Designer: Terry Ryan

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *